Nieuws

 

Het Platform Sappemeer Organiseert  31/8    2014 het Eska Kartonfestival !

 

 

Volg deze website voor meer informatie en updates .

 

Geachte ondernemer/vereniging/kunstenaar /hobbyist ,

 

Dit jaar op zondag 31 augustus organiseren wij (Platform-Sappemeer) met groot genoegen weer een Eska Kartonfestival aan de Noorderstraat te Sappemeer. Dit alles in en rondom het Museaal Centrum. Wij willen u hierbij van harte uitnodigen om hieraan deel te nemen.

We bieden u tegen een zeer aantrekkelijke prijs een 4-meter marktkraam met dakje aan op de gezellige hobby/kunstmarkt. Het Eska Kartonfestival heeft tal van activiteiten, waaronder een breed aanbod aan live muziek en exposities. Dit maakt deze markt dan ook aantrekkelijk voor de ongeveer 5.000 bezoekers die wij tot nu toe steeds mochten ontvangen. Op de website www.platformsappemeer.nl kunt u de activiteiten vinden, welke komen. Omdat wij steeds bezig zijn met het ontplooien van activiteiten, wordt deze lijst regelmatig aangevuld. Tevens kunt u op onze website impressies vinden van voorgaande edities van Eska Kartonfestival.

 

Wij hopen u dan ook op zondag 31 augustus a.s. te mogen begroeten. U kunt dit kenbaar maken door het bijgevoegde aanmeldformulier duidelijk en zorgvuldig in te vullen en op te sturen. U kunt ook de gevraagde gegevens per mailversturen naar eventservice.hs@outlook.com. Lees s.v.p. van te voren de algemene voorwaarden welke in de bijlage staan.

 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen via:

E-mail: eventservice.hs@outlook.com of  platform.sappemeer@gmail.com.

Bob Zuidersma, 06 – 506 987 24,

Ger Wilpstra, 06 – 250 817 16

 

Met vriendelijke groeten,

namens Platform Sappemeer,

 

 

Bob Zuidersma

 

 

 

Meedoen ?