Nieuws

 

Het Platform Sappemeer Organiseert  31/8    2014 het Eska Kartonfestival !

 

 

Volg deze website voor meer informatie en updates .

 

Geef je op !!!!

Of wil je meer informatie ???

 

Klik hier !!!! >>>>>>>>

 

Sponsoren

Welkom bij ESKA Graphic Board op het festivalterrein in Sappemeer

 

ESKA Graphic Board is hoofdsponsor van het kartonfestival en met een tent aanwezig op het festivalterrein. Wij nodigen u uit om hier te komen kijken naar de producten die er overal in de wereld van ons karton worden gemaakt. Ook willen we u een aantal nieuwe producten laten zien die wij de afgelopen periode hebben ontwikkeld Bovendien kunt u bij ons zelf aan het werk met ons karton.

 

Vouwstenen
Wij hebben Egbert Pikkemaat van 3DMail uitgenodigd om samen met u te gaan bouwen met ons karton. Egbert heeft een constructiespel ontwikkeld van ons karton. Ze heten:

“De Vouwstenen.” Het zijn platte stroken karton, die zijn bewerkt met snij- en vouwlijnen, die je kunt vouwen tot bouwstenen. Een soort Lego van karton.

Wij van Eska Graphic Board dagen alle bewoners van Sappemeer en alle andere gasten uit om met de platte stroken karton de ‘ruimte’ in te gaan! Ja, misschien wel letterlijk, door met elkaar bijvoorbeeld een ruimtestation te bouwen of een ander futuristisch bouwwerk.

 

Primeur
In de Eska tent op het kartonfestival zijn op deze dag grote en kleine vouwstenen beschikbaar. Met de kleine bouwen de kinderen onder leiding van Egbert Pikkemaat hun eigen werkstuk, dat ze na afloop mee naar huis mogen nemen. Met de grote vouwstenen bouwen ondertussen de ouders en iedereen die maar mee wil doen samen een gemeenschappelijk kunstwerk dat zich op een spontane wijze, zonder concept, zal uitbreiden tot een flinke omvang van enkele meters hoog, breed en lang. Egbert Pikkemaat heeft twee jaar aan het concept gewerkt en dit is de eerste keer dat het in het groot wordt uitgevoerd. Een primeur in Sappemeer. Kom dus zeker kijken!

 

Voor meer informatie over Eska Graphic Board: www.eskagraphicboard.com

Voor meer informatie over Egbert Pikkemaat: www.3dmail.nl